About Me

Wij zijn Henri en Maria Seltenrijch-de Groot

Geboren en getogen in Rotterdam en wonen sinds 2016 in sint philipsland (anna jacobapolder )
Ik zelf (Maria) heb van mijn 3de jaar tot aan mijn 13de jaar in Osterhout (Brabant) gewoond. In die periode hadden wij in huis 2 honden en kanaries in een buitenvoliere. In Rotterdam heb ik mijn man leren kennen en hebben 2 kinderen gekregen.

Sinds 1993 zijn wij trotse eigenaren geworden van de shiba. Het is een mooi ras met een sterk karakter. Op de foto Talaientd rain dancer (Billy) en Girisha hime del cazadora blanca (Girisha). Billie kochten wij in 1993 en in 2001 kochten wij onze tweede shiba.

Op 23 mei 2002 kreeg ik mijn kennelnaam "Kagetora" toegewezen.

Het heeft een lange periode geduurd eerdat ik de keuze had gemaakt om een nest te fokken. Girisha hime del cazadora blanca (Girisha) was een lieve sociale hond, met haar heb ik op 28 oktober 2001 drie prachtige mooie pups gekregen. Drie teven werden geboren waarvan ik 2 teven zelf heb aangehouden. Daaruit was Beer voortgekomen. Een zeer makkelijke shiba in omgang en ook een zeer goede moeder hond die hele mooie nakomelingen kreeg.

Verder importeerde wij in 2008 een reutje uit Japan "Taro" ( Ryouta go ashikaga souunsou) samen met Eef en Ina Nijholt.
In 2009 importeerde wij nog een reutje uit Japan (Kokutenryuu go Hakata Tsujiharasou ofwel Croky). In 2012 importeerde wij een teefje uit Duitsland (Gotonoka Manami-Naoe no Tetsuhana ofwel Naoe) In 2014 importeerde wij samen met Joyce Nijmeijer een reutje uit Amerika (Katai `n Kobushi Happy Samurai ofwel Manzo).
In 2016 importeerde wij uit Rusland samen met Joyce Nijmeijer en Annemieke Vree "Ronin" (Demishstar Wakidzashi).
Al deze honden hebben mooie nakomelingen en wij zijn trots om dit samen met andere fokkers te realiseren.

Wij fokken af en toe een nestje pups uit goed geselecteerde ouderdieren.

Nakomelingen uit onze kennel